5. toukokuuta 2014

Hormonihirviö oksennustaudissa

Olin aloittanut uutta merkintää vappupäivänä, mutta oksennustaudin pirulainen piti minut tiiviisti posliinipytyn läheisyydessä eikä blogin päivittäminen ollut ensimmäisenä mielessä.  :-( Vierailimme koko perheen voimin ystäväperheemme luona vappupäivänä, missä oli sairastettu oksennustauti n. viikkoa aikaisemmin - enpä uskonut, että tauti olisi noin tarttuvaa sorttia!

[caption id="" align="aligncenter" width="800"] Pikkuiset lehdet puissa näilläkin leveysasteilla[/caption]
Perjantai-iltana oksentamisen aloitti pian 2 vuotta täyttävä tyttö. Oli sydäntä särkevää rauhoitella itkevää tyttöä, kun hän ei luonnollisestikaan ymmärtänyt mitä hänelle tapahtui, kun oksennusta vaan tuli ja tuli - ensin sänkyyn, sitten lattialle ja lopulta minäkin olin olkapäästä varpaisiin asti oksennuksessa.  :cry: Tyttö ei onneksi oksentanut kuin pe-lauantai välisenä yönä, kuten myös mieheni. Minä aloitin posliinipytyn halaamisen lauantaiaamuna, mitä jatkuikin sitten n. seuraavat 24 tuntia. Alkoi tulla äitiä ikävä, kun edes vesi ei pysynyt meikäläisen sisällä!

Lopulta vesi alkoi pysyä sisällä enkä enää oksentanut pienimmänkään vesihörpyn otettuani. Sunnuntaiaamuna uskaltauduin syömään jäisiä pakastemarjoja (itsepoimittuja, ei ulkomaalaisia), ja vähitellen olo alkoi tasaantua. Olin täysin voimaton vielä koko sunnuntain, vaikka ruoka alkoikin pysyä sisällä. Tulikin sitten levättyä huolella koko päivä - onnekseni mies sekä tytär olivat pirteämpiä ja minä sain keskittyä nukkumiseen!  Pienet itkutkin tuli hormoonihöyryissä väännettyä, kun en pystynyt muuta tekemään kuin makaamaan. "En mä tahallani laiskottele", tuli itkun keskeltä soperrettua.  :-D

[caption id="" align="aligncenter" width="533"] Hormonihirviö täällä moi[/caption]
Oksennustaudista selviydyttyämme tytöllä oli noussut kuume viime yönä. :-(  Ihmettelinkin, kun neiti nukkui yli 12 tunnin yöunet, minkä lisäksi hän oli kovin itkuinen herätessään. Onneksi hänelle maistui aamulla hyvänkokoinen annos (kaura)puuroa ja mustikoita - vesikin maistuu hyvin itsetehdyn mustaherukkamehun ohella.  :-) Täytyy pitää peukut pystyssä, ettei kuume tartu meihin muihin tai etenkään mieheeni, jonka tarkoituksena on kilpailla tulevana lauantaina BJJ Finnish Openeissa Vantaalla.

Todella toivon, ettei mieheni sairastu enää kuumeeseen vaan pääsee ottelemaan lauantaina. Edelliset kilpailut (No-Gi SM -kilpailut), kun oli skipattava nimenomaan sairastumisen vuoksi!  :-?

Palataan treenipäivityksiin, kun tämä konkkaronkka on parantunut kunnolla.  ;-)

2 kommenttia:

  1. Voi ei, pikaista paranemisia konkkaronkallenne <3

    http://outinfitness.fitfashion.fi/

    VastaaPoista
  2. Täällä ollaan onneksi taas kunnossa! Toissapäivänä uskaltauduin treenaamaankin - kyllä tää tästä taas. ;)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.