28. toukokuuta 2014

Väsymystä ilmassa

Yli viikon saimme nauttia kesäisen kuumista hellepäivistä, mutta onneksi sää on viilentynyt huomattavasti toukokuun viimeisen viikon myötä. Tällaisia +5 asteen sadepäiviä en minäkään olisi kaivannut, mutta pääasia, että on edes hetken viileämpää. :-) Tavallisesti rakastan hellettä ylitse kaiken, mutta raskaus on tehnyt olostani todella tukalan lämpömittarin näyttäessä reilusti yli +25 astetta.

[caption id="" align="aligncenter" width="800"] Helteellä maistuvat erilaiset salaatit[/caption]
Vaikka vettä on kulunut päivittäin vähintään 5 litraa, minkä lisäksi olen nauttinut pari kupillista vihreää teetä per päivä, kroppa on todella turvonnut. 8-O  Jalat, kädet sekä kasvot ovat ehdottomasti pahimmin turvonneet - sormuksetkin on pitänyt ottaa pois käytöstä monta päivää sitten! Maanantaina minulle tehty vyöhyketerapiahoito laittoi onneksi kuona-aineet/ ylimääräiset nesteet liikkeelle eikä olo ole enää läheskään niin tukala kuin vielä pari päivää sitten.

Viime viikolla treenasin säälittävästi vain kerran kuntosalilla, koska muita mahdollisuuksia (kuntosali)treeneihin ei ollut. Tein kuitenkin kaksi 30 minuutin kahvakuulatreeniä, mitkä saivat minut hikoilemaan kuin porsas. :oops:  Näiden treenien lisäksi olen yrittänyt tehdä pieniä kävelylenkkejä päivittäin, mutta voimat ovat kieltämättä olleet aika vähissä viime päivinä.  :-( Treenaamisen lisäksi, kun on sekä lapsi että kotityöt hoidettavana. Kotiapulainen olisi aivan mahtava apu tässä vaiheessa raskautta, kun päivän ruoankin valmistaminen ottaa voimille, minkä lisäksi on vielä hoidettava kaikki muut kotityöt lapsenhoidon ohella.

Kotitöitäkään en suoraan sanottuna kehtaa laiminlyödä, koska emme asu tällä hetkellä omassa kodissamme emmekä maksa vuokraa tmv. appivanhempieni luona asumisesta. Kerta asumme täällä ilmaiseksi koen, etten voi olla osallistumatta kotitöihin. Omatunto ei anna periksi, että olisin tekemättä yhtään mitään tai, että minua pitäisi patistaa osallistumaan kodinhoitoon - no way dude!  :-D

[caption id="" align="aligncenter" width="533"] Viikonloppuna oli vielä helle[/caption]
Näyttää kuitenkin siltä, että pääsemme muuttamaan tulevana viikonloppuna takaisin omaan kotiin. Putki-/ kylpyhuoneremontti on edistynyt aikataulun mukaisesti, eli 30. päivä pitäisi olla valmista. Kävimme sunnuntai-iltana katsomassa kuinka remontti on edistynyt sekä imuroimassa/ pyyhkimässä remonttipölyä - uskomatonta kuinka sitä remonttipölyä voi mennä IHAN JOKA PAIKKAAN!  8-O Astiakaappikin oli täynnä pölyisiä astioita, eli tuleva lapsivapaa viikonloppu kuluu tiivisti rätti kourassa - no eipä tuo eroa normaalista arkipäivästä mitenkään.

Olo on tosiaan ollut todella väsynyt eikä säännöllinen treenaaminen ole ollut ensimmäisenä mielessä. Hävettää, kun ei saa itsestään sen vertaa irti, että heiluttaisi enemmän kahvakuulaa tai vaunulenkkeilisi pidemmän lenkin päivittäin.  :-( Laskettuunaikaankaan ei ole enää kuin parikymmentä päivää, mutta ei se ole mikään muu kuin erittäin huono tekosyy laiskottelulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.