24. heinäkuuta 2014

Keho kuukausi synnytyksestä

Paino sekä ympärysmitat 4 viikkoa synnytyksestä

Selvennykseksi, ilmoitan tässä lukemat/ mitat, mitä olen kaiken kaikkiaan onnistunut pienentymään. Suluissa edellisen viikon mittaustulokset! :-)

Paino: 11,2kg (11kg)
Reisi: -3cm (-2cm)
Lantio: -3cm (-2cm)
Vyötärö, navan kohdalta: -11cm (-8cm)
Vyötärö, rinnan alta: -2cm (-1cm)
Käsivarsi: -6cm (-4cm)

Rinnanympärystä en toistaiseksi enää mittaa, koska siihen näyttää tällä hetkellä vaikuttavan merkittävästi olenko juuri imettänyt vauvan vai vasta imettämässä mitattuani ympärysmitan.

[caption id="attachment_1183" align="aligncenter" width="533"]Farkkushortseistakin menee nappi kiinni Farkkushortseistakin menee nappi kiinni[/caption]

Kuten huomaatte, paino ei ole tippunut käytännössä yhtään, mutta KAIKKI ympärysmitat ovat pienentyneet - etenkin vyötärönympärys navan kohdalta mitattuna! Tästä huomaamme, että vaaka ei aina kerro täyttä totuutta, minkä vuoksi esim. painonpudotusta seuratessa on suositeltavaa ottaa myös niitä ympärysmittoja. ;-)

Olo alkaa tuntua päivä päivältä enemmän omalta itseltään, mutta vielä on matkaa entisiin mittoihin/ kehonkoostumukseen. Yritän muistuttaa itselleni, että tässä rakennetaan minun loppuelämäni kuntoa eikä muutos voi tapahtua yhdessä yössä, kun ei raskauskaan muuttanut kehoani hetkessä vaan melkein vuoden päivät, vähän kerrallaan!  :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.