31. heinäkuuta 2014

Yleiskatsaus

Paino sekä ympärysmitat 5 viikkoa synnytyksestä

Selvennykseksi, ilmoitan tässä lukemat/ mitat, mitä olen kaiken kaikkiaan onnistunut pienentymään. Suluissa edellisen viikon mittaustulokset! :-)

Paino: 11,8kg (11,2kg)
Reisi: +/ - 0cm (-3cm)
Lantio: -4cm (-3cm)
Vyötärö, navan kohdalta: -14cm (-11cm)
Vyötärö, rinnan alta: -4cm (-2cm)
Käsivarsi: -7cm (-6cm)

Viidennellä viikolla paino otti pienen harppauksen alaspäin, mutta vielä iloisempi olen siitä, että ennen raskautta käyttämäni vaatteet alkavat sopia päälleni. :-D  Kaikki vaatteet eivät vielä tunnu mukavilta ylläni, mutta tilanne näyttää etenevän vähitellen.

[caption id="attachment_1192" align="aligncenter" width="625"]Treeneissä lapsien kanssa Treeneissä lapsien kanssa[/caption]

Olen käynyt BJJ -treeneissä 2-3 kertaa viikossa, mikä on tuntunut toistaiseksi riittävältä määrältä tällä hetkellä. Huomenna kuntosalikorttini toimii taas, mikä tarkoittaa voimaharjoittelutreenien astumista mukaan kuvioihin. Eiköhän kehonkoostumuskin ala tiiviistyä vauhdilla, kun pääsee nostamaan rautaa salille! Odotan parhaillani, että Joni -valkulta kolahtaisi uusi voimaharjoitteluohjelma sähköpostiin - jännittävää nähdä mitä hän on keksinyt pääni menoksi.  ;-)

Loppuraskauden aikana kehonhuoltoni oli minimaalista, minkä olen saanut tuntea nahoissani. Myös painopisteen muuttuminen (taas) on rasittanut alaselkää eikä imettäminenkään varsinaisesti helli niska-hartiaseutuakaan. Sekä maanantaina että tiistaina keskityin kehonhuoltoon olemalla hierottavana sekä venyttelemällä omatoimisesti. Hieronta teki hyvää, mutta sattui aivan tuhottomasti. Uusi aika varattiinkin ensi viikolle, koska yhdellä kertaa emme vielä saaneet toivottua tulosta.  :oops:

[caption id="attachment_1191" align="aligncenter" width="533"]Kolmen raaka-aineen smoothie Kolmen raaka-aineen smoothie[/caption]

Ruokavalio on pysynyt terveellisenä, mutta olen sallinut itselleni yhden herkkuhetken viikossa, koska totaalikieltäytyminen ei sovi minun pääkopalleni. Yritän löytää sen kultaisen keskitien herkutteluiden suhteen entisen on/ off -mallin tilalle!  :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.