20. syyskuuta 2014

Vastoin oppimaani

Tämä viikko on ollut liikunnan harrastamisen suhteen erittäin huono. Viikko sitten tapahtuneiden asioiden vuoksi minua ei huvittanut poistua omien seinien ulkopuolelle, ellei ollut aivan pakko, eikä ruoka maistunut. Esimerkkinä keskiviikko, jolloin join kaksi pannullista kahvia ja söin yhden keitetyn kananmunan sekä palan kakkua - ei se Sanna tainnut näin opettaa!

Smoothiestakin saa kelpo aterian

Loppuviikosta ruoka alkoi onneksi taas maistumaan lähes entiseen tyyliin, minkä vuoksi hipsinkin perjantai-iltana kuntosalin hämärään. BJJ -treenit eivät vielä toistaiseksi kiinnostaneet, koska siellä olisi kuitenkin puhuttava treenikavereiden kanssa eikä ylimääräinen small talk kiinnosta tässä mielentilassa.

Kun ruoka alkoi maistua, mielialanikin kohosi vähitellen. Tässä huomaamme (taas) kuinka sillä ruokavaliolla on merkitystä myös henkiseen hyvinvointiin.

Salilla oli yllättävän paljon väkeä perjantai-iltanakin, mutta sain tehtyä hyvän treenin. Maastavetoonkin sain lisättyä taas painoa - 70 kilolla meni viisi toistoa! Hitaasti, mutta sitäkin varmemmin täältä noustaan taas kerran.

Huomenna on työpaikkani virkistys-/ palkintopäivä, mihin minäkin aion osallistua. Ohjelmassa on muun muassa seikkailua Flowparkissa Vierumäellä. Flowparkin kerrotaan olevan ekologinen seikkailuhuvipuisto, missä pääsemme testaamaan kuinka kanttimme kestää. Seikkailuradat on rakenettu eläviin puihin ja lukuisat erilaiset tehtävät pääsee suorittamaan useiden metrien korkeudella. Tehtävät sisältävät mm. heiluvia polkuja, liaanihyppyjä, keinuja sekä vaijeriliukuja. Haastetta löytyy niin tavalliselle tallaajalle kuin kokeneelle eräjormallekin! (Vierumäki 2014.)

Liikunta-aktiviteetit suoritettuamme siirrymme saunatiloihin, missä on sekä ruokaa että ilolientä tyrkyllä. Saunassa pääsee lämmittelemään, mutta löylyjen polttaessa liikaa voi pulahtaa uima-altaseen - aika kiva päivä siis tiedossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.