14. lokakuuta 2014

Äiti on nyt vähän väsynyt

Kyllä sitä päivällä nukutaan

Viimeisen viikon perheemme kuopus on herännyt yöaikaan syömään 1-1½ tunnin välein. Syystä tai toisesta yöunet ovat muuttuneet entistä katkonaisemmiksi eikä poika rauhoitu muutoin kuin avaamalla maitobaarin. Vielä hetki sitten poika nukkui yönsä erittäin hyvin eikä herännyt kuin kaksi kertaa syömään aamuyön pikkutunneilla.

Päivällä poika kuitenkin nukkuu, kuten aikaisemminkin, eli kahdet (tarvittaessa kolmet) pidemmät päiväunet vaunuissa parvekkeella.

Harmi, että ehdin tottua pidempiin uniin, koska nyt tämä äiti tuntee itsensä todella väsyneeksi eikä pannullinen kahviakaan saa silmiä auki. Vauvavuoden aikana tilanteet muuttuvat tuon tuosta, olisihan se minun pitänyt muistaa.

2 kommenttia:

  1. Meillä meni koko vauva vuoden silleen,että heti kun kerkesi hehkuttaa paremmista öistä,kelkka kääntyi taas :D :/. Jaksamisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin meni meilläkin esikoisen kohdalla. Toivottavasti tämä lisääntynyt yösyöminen liittyisi vain 3-4 kuukauden tiheänimunkauteen ja menisi pian ohi. :-) Kyllä tämä tästä, kun keskittyy entistä enemmän omaan hyvinvointiin muilla tavoin, kun unet jäävät vähille. <3

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.