19. lokakuuta 2014

#iloveme2014

Lauantaina matkustin kuopuksen kanssa ensimmäistä kertaa junalla. Suunnaksi otimme Helsingin Pasilan ja Messukeskuksen, missä järjestettiin tänä viikonloppuna I love me -messut.

© iloveme.fi

Kerrotaan, että I love me -messut ovat Pohjois-Euroopan suurin terveys- & kauneusalan messutapahtuma. Yhdellä lipulla pääsimme tutustumaan terveys-, kauneus-, muoti- sekä koru & kello -messuille. Tänä vuonna uutuutena oli tapahtuma nimeltä Luonnollisesti, missä keskityttiin mm. luontaisterveydenhoitoon, -kauneudenhoitoon, luomuruokaan sekä ekolifestyleen.

Ravinto-osasto kiinnosti minua eniten, mutta samanaikaisesti olisin toivonut, että liikuntavälineisiin sekä eri liikuntamuotoihin keskittyvä osasto olisi ollut suurempi.

Muotiosaston kiersimme kertaalleen läpi, mutta täytyy sanoa suoraan, että ainakin tänä vuonna kyseinen osasto vaikutti äärimmäisen surkealta - tuntui, ettei siellä ollut minulle, tai kenellekään muulle, yhtään mitään.

© Four Sigma Foods/ Facebook

Luonnollisesti -osasto miellytti minua eniten, kuten arvata saattaakin! Pääsin tutustumaan lähemmin mielenkiintoiseen brändiin nimeltä Four Sigma Foods. Olen lukenut Four Sigma Foodsin tuotteista moneen kertaan ja useasta eri lähteestä, mutta koskaan en ole uskaltanut lähteä heidän tuotteitaan kuitenkaan kokeilemaan. Messuilla pääsin juttelemaan ja kyselemään, mistä tuotteista on kyse ja minkälaisia tuotteita he suosittelisivat minulle tämän hetkiseen elämäntilanteeseeni.

Sain heiltä testattavaksi kolme erilaista tuotetta

- Mind Herbs

 • keskittymistä vaativiin tehtäviin tai, kun haluat ylläpitää rauhallista ja keskittynyttä mieltä

- Instant Reishi

 • reishi, eli lakkakääpä -juoma rauhoittaa kiireisen päivän keskellä tai päivän päätteeksi

- XOCO Red

 • lisäboostia päivään tuplauutetun pakurikäävän, (raaka)kaakaon, guaranan sekä cayennepippurin voimalla


Näistä tuotteista tulen kertomaan teille lisää, kun olen päässyt testaamaan niitä useampaan otteeseen. Luotto tuotteisiin on kova, mutta katsotaan kuinka ne toimivat in real life - pysy kuulolla!

Ennen messualueelle siirtymistä bongasin yhdet suosikkibloggarini, eli Too big to be me -blogin Annan sekä Go Sara Go - Sarasways -blogin Saran. Muutaman sanan ehdin heidän kanssaan vaihtaa ennen kuin he lähtivät messualueelle minun jäädessä vielä odottamaan ystävääni ja hänen poikaansa. Sekä Anna että Sara vaikuttivat todella mukavilta persoonilta, harmi, ettemme törmänneet enää messualueella!

Messuilla minut ensimmäistä kertaa tunnistettiin blogini perusteella, mikä teki päivästäni entistä onnistuneemman. Kiitos sinulle, kun nykäisit hihasta - oli ihana vaihtaa muutama sana kanssasi! Välillä tuntuu, että bloggaan omaksi ilokseni, mutta näyttääkin siltä, että blogillani on kuin onkin aktiivisia lukijoita.

Onnistuneen viikonlopun kruunasi 1½ tunnin sparritreenit, missä onnistuin keskittymään omaan tekemiseen 110%:sesti. Nykyisessä elämäntilanteessani näyttää siltä, että mitä harvemmin treenaan BJJ:a sitä enemmän saan aikaan onnistumisia. Tänäänkin sain haettua useamman lopetuksen, mm. suoran käsilukon sekä pari triangelia. Olen vielä sen verran noviisi, että onnistuneet lopetukset sparrissa ovat harvinaista herkkua.

2 kommenttia:

 1. Kiva, jos ehdit kirjoittaa noista FSF:n tuotteista tarkemmin.
  Reishiä minun on pitänyt kokeilla, mutta en ole "uskaltanut". Sekoitetaanko se suoraan veteen vai miten?
  Kylmään/kuumaan?

  Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekoitetaan kuumaan veteen, tai ainakin niin minä olen tehnyt! Yritän saada FSF:n Reishi postauksen valmiiksi viim. ensi viikon aikana. :-)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.