12. lokakuuta 2014

Liian vähän liikuntaa, liian vähän unta

Nykyiset treenimääräni ovat todella säälittäviä verrattuna aikaan ennen toista raskautta. Haluaisin harrastaa enemmän liikuntaa, mutta toistaiseksi se on valitettavasti mahdotonta - treenaan kuitenkin aina, kun siihen vain on mahdollisuus! Tällä viikolla minulla on ollut mahdollisuus yhteen voimaharjoitukseen, missä sainkin lisätä lisää painoja maastavetoon. Tänään haaveilen pääseväni osallistumaan sparritreeneihin koko perheen voimin.

Kuluneeseen viikkoon mahtui myös 90 minuutin hieronta, missä hieroja -kaverini käsitteli sekä jalat että selän/ niska-hartiaseudun. En edes muista milloin viimeksi jalkojani olisi hierottu, ja siltä se kyllä tuntuikin! Etureisiä hierottaessa piti oikein keskittyä hengittämään, etteivät sammakot pääsisi pomppimaan lasten korville.

Viikkoon on mahtunut siis kaikkea muuta kuin treenaamista, mm. kuopuksen 3,5 kuukauden painokontrolli (mihin hän joutui, koska paino oli noussut 3 grammaa vähemmän kuin mitä neuvolan suositus on) ja kiropraktikko, esikoisen viikottainen satujumppa, leikkipuistoilua sekä kavereiden tapaamista. Niin ja kävimmehän me esikoisen Eija -kummin luona iltakahvilla eräänä iltana!

Normipäivä

Väsymys on alkanut taas nostaa päätään, minkä vuoksi olen yrittänyt tietoisesti olla murehtimatta vähäisistä liikuntasuorituksista. Vaikka en ole pystynyt harrastamaan liikuntaa riittävästi, olen pitänyt ruokavalion siistinä. Tämän vuoksi kaikki toisen raskauden aikana tulleet kilot on nyt pudotettu! Täysin ilman dieettiä tai muutakaan älyvapaata pussikeittokuuria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.