28. lokakuuta 2014

Vaihtoehtoviikonloppu

Viime viikonloppuna olisi ollut yhtä sun toista tapahtumaa usealla eri paikkakunnalla, mutta minä päätin jäädä kotiin - miksi?

Olin saanut kutsun Bloggers Inspiration Day'hin sekä samaisena iltana järjestettäviin Indiedays Blog Awards'eihin. Aluksi olin innoissani lähdössä Helsinkiin tapaamaan bloggaajakollegoja ja katsomaan ketkä palkitaan parhaimmista blogeista. Viikonlopun lähestyessä vahvistui kuitenkin tunne, etten halua lähteä - haluan olla perheeni kanssa.

Vain traktorien pörinää tai linnunlaulua

Enää en uskaltaisi uimaan

Tampereella olisi myös ollut vain naisille suunnattu BJJ-/ lukkopainileiri. Tämä olisi kiinnostanut enemmän kuin gaalaviikonloppu Helsingissä, mutta yhteistreeni oman personal trainerin kanssa vei voiton. Olimme ottaneet koko perheen voimin suunnaksi Jaalan, missä mieheni vanhemmat asuvat, minkä vuoksi kävimme treenaamassa launtaina BJJ Kouvolan riveissä. Lauantai-iltana tuntui sanoinkuvaamattoman hyvältä saunoa puusaunassa sekä ottaa lasillinen punaviiniä ennen nukkumaanmenoa (kaikki tämä ennen 21:00! :D)

Tällä hetkeltä tuntuu parhaimmalta olla kotona rakkaidensa kanssa. Esikoisen vauva-aikana en tuntenut samalla tavalla, tai tunsin, mutta en näin voimakkaasti. Nyt osaan nauttia niistä arjen pienen pienistä asioista, mistä se onni todellisuudessa koostuu. Viimeisen viikon ajan olen ollut onnellinen mm. siitä, että esikoinen on oppinut päiväkuivaksi 2v 5kk ikäisenä eikä vaippaa tarvita enää kuin yöaikana.

Pohdin edelleen osallistuisinko BJJ SM -kilpailuihin - kisakipinä on syttynyt, mutta en uskalla tehdä päätöksiä. Oikeaan painoluokkaan ilmoittautuakseen pitäisi sitä paitsi käydä vaa'alla, mikä ei kiinnosta tipan tippaa.

Kuvat appivanhempien tiluksilta, sieltä, missä sielu ja mieli lepää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.