25. lokakuuta 2014

Viikonlopun hölläilyt

Manducan kyydissä iltakävelylle

Miten on mahdollista, että yksi kotona vietetty viikko menee yhtä nopeasti kuin yksi päivä ollessani työelämässä?

Vaikka aika on kulunut nopeasti, olemme ennättäneet tekemään lasten kanssa yhtä sun toista. Olen myös ehtinyt treenaamaan suunnitelmien mukaisesti. Meillä on miehen kanssa tapana käydä sunnuntai-iltaisin tuleva viikko päivä päivältä läpi sopiaksemme mm. treeneistä. Yhteistyöllä sekä pienimuotoisella organisoinnilla molemmat pääsevät halutessaan treenaamaan.

Kuopus on viimeiset pari viikkoa herännyt yöaikaan 30-90 minuutin välein syömään, mikä näkyy tummin silmänalusin. Onnekseni olen huomannut, että testattavaksi saamani Four Sigma Foodsin tuotteet (Mind Herbs, XOCO Red -shot) ovat auttaneet minua pysymään skarppina - näistä kuitenkin lisää omassa postauksessaan!

Lisäenergiaa päivään raakakaakaon, sienien sekä yrttien muodossa

Eilen lähdimme yhdeksi yöksi appivanhempieni luokse rentoutumaan. Illalla anoppi valmisti herkullista lohisalaattia. Hetkeä myöhemmin linnottauduimme olohuoneen sohvalle katsomaan Vain Elämää punaviinilasilliset käsissämme. Takassa loimusi tuli ja minulla oli mummon kutomat villasukat jaloissani -  - aika täydellistä etten sanoisi.

Juoksuvaatteet lähtivät mukaan, koska maaseudun rauhallisilla hiekkateillä on todistetusti huomattavasti mukavampi hölkötellä kuin kaupungin sykkeessä. Myös gi on matkassa mukana, koska tänään olisi tarkoitus käydä painimassa BJJ Kouvolan treeneissä.

Ihanaa viikonloppua kaikille blogini lukijoille!

2 kommenttia:

 1. Tule käymään tänään niin tehdään kaupat Questeista ;) Veikkaan, että Questit löytää tiensä siunkin sydämeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun oli oikeasti tarkoitus tulla käymään Lifessä, mutta treenit loppuivatkin vasta 15 aikoihin ja meidän piti kiiruhtaa takaisin miehen vanhemmille, koska heillä oli iltalypsylle meno tunnin sisään (matkaan menee yli 30min). Harmittaa älyttömästi! Olisi pitänyt tulla ennen treenejä. :-(

   Huomasin, että Lahden Punnitse & Säästä -kaupassa myydään Questeja. Mitä makua suosittelet? ;-)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.