6. marraskuuta 2014

Here I am, rock you like a hurricane

Täällä ollaan, vaikka blogin päivitystahdista voisi päätellä aivan muuta. Ja mitä tuohon otsikkoon tulee niin kyseinen biisi alkoi soida päässäni, kun aloin näpyttelemään tätä merkintää. :D

Viimeiset kaksi kuukautta olen nukkunut, tai voiko sitä edes nukkumiseksi kutsua, kun herää 30-90 minuutin välein, kuopuksemme yöheräilyiden vuoksi todella huonosti. Laittamalla tutin suuhun, poika rauhoittuu n. 1/ 100 kerralla, mutta pääsääntöisesti on avattava maitobaari tai annettava tuttipullosta - kyllä, meillä on siirrytty osittaisimetykseen.

En osaa sanoa, mistä yöheräämiset ovat peräisin, koska päivisin poika ei juurikaan nuku pidempiä päiväunia, minkä lisäksi kiinteitäkin syödään jo varsin mukavia määriä. Kai tämä on taas yksi vauvavuoden vaiheista, mikä menee aikanaan ohitse. Tähän mennessä olemme syöneet (itsetehtyinä) bataattia, kurpitsaa, kukkakaalia, perunaa ja porkkanaa. Hedelmistä ja marjoista taas aprikoosia, banaania, mustikkaa sekä omenaa näin muutamia mainitakseni. Kaikki soseet ovat menneet hyvin kaupaksi eikä kuopus ole sylkenyt mitään pois ja ollut syömättä. Myöskään minkäänlaisia allergia- tai vatsavaivoja ei ole esiintynyt.

Entisestään kasvava univelka on vaikuttanut myös innostukseeni liikuntaa kohtaan. Tästä huolimatta olen pakottanut itseni vähintäänkin happihyppelylle lasten kanssa, ellen ole päässyt/ en ole yksinkertaisesti jaksanut treenata BJJ:a tai tehdä voimaharjoitusta. Jokaisen kerran jälkeen, kun olisi vain tehnyt mieli hautautua sohvan nurkkaan Benin ja Jerryn kanssa, ja olen lähtenyt treenaamaan, mieli on virkistynyt ja mieliteot ovat häipyneet kuin tuhka tuuleen.
Optimal Performancen Facebook -sivuilla on pieni teaser myöhemmin julkaistavasta tekstistäni heidän Vierakynä -blogiinsa. Tekstissä kerron kuinka terveelliset elämäntavat kaiken kaikkiaan ovat vaikuttaneet ennen raskautta, sen aikana ja jälkeen. Tulen julkaisemaan tekstin myös täällä - pysyhän kuulolla!

2 kommenttia:

  1. Moikka! Miekin olen nyt innostunut BJJ:stä, peruskurssi loppui juuri ja ensi viikolla pääsee sitten "normaaleihin" treeneihin mukaan. Eli täällä ainakin yksi kiinnostunut lukija, jos jaksat joskus tarkempiakin treenipostauksia kirjoitella :) Ja tsemppiä heräämisten/nukkumisen kanssa, toivottavasti saat pian kunnon unet... Itse olen ihan sairaan väsynyt jo pitkistä koulupäivistä ja hieman liian lyhyistä yöunista, saati sitten että yöllä olisi lapsi herättelemässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla! Välillä voisikin kirjoittaa tarkempaa treenipostausta kerta saman lajin harrastajia löytyy lukijoista. :-) Onneksi mies hoitaa lapsia enemmän viikonloppuisin niin saan ottaa päikkäreitä ja nukkua aamulla pidempään.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.