17. marraskuuta 2014

Kuin uudestisyntynyt

Edellistä merkintääni on luettu ennätysmäärä blogini historiassa - mikään muu merkintä ei ole tainut saada yhtä suurta suosiota! Kiitos vielä kaikille kommenttinsa jättäneille. Koin suurta tarvetta päästä kirjoittamaan kyseisestä aiheesta, mutta merkinnän julkaiseminen jännitti. Olen onnellinen, että sain tekstin julkaistua, koska nyt olo on erittäin helpottunut ja tuntuu, että suuri painolasti olisi pudonnut hartioiltani - tästä on hyvä jatkaa elämää eteenpäin.

Olen ollut todella väsynyt viime päivinä, viikkoina, kuukausina. Kuopus herää edelleen n. 3-4 kertaa yössä syömään. On tämä kuitenkin parempi kuin se, että herättäisiin 30 minuutin välein, mitä tapahtui vielä vähän aikaa sitten. On vähän huono omatunto väsymyksestä valittamisesta, koska monella muulla on varmasti huomattavasti vaikeampaa, mutta tämä alkoi vaikuttaa omaan henkiseen hyvinvointiin eivätkä minulle tärkeät asiat kiinnostaneet enää samoin kuin aikaisemmin.

Mieheni kilpaili lauantaina BJJ:n SM -kilpailuissa Turussa, mihin minäkin suunnittelin osallistuvani ennen kuin väsymys alkoi painaa päälle. Tarkoituksenani oli myös lähteä mukaan kannustamaan, mutta minulle annettiin mahdollisuus lepäämiseen molempien lasten mennessä viikonloppuhoitoon isovanhemmilleen.

Ei tarvinut kahdesti miettiä käytäisinkö tämän harvinaisen mahdollisuuden. Pe-lauantain välisenä yönä nukuin 13 tuntia sekä sitä seuraavana yönä/ sunnuntaipäivänä yli 15 tuntia. Haettuamme lapset takaisin kotiin olin ollut n. 4 tuntia hereillä, minkä jälkeen olikin hyvä käydä yöunille. Kuopus heräsi syömään viime yönä vain kerran, minkä ansiosta minäkin sain vielä levättyä ruhtinaalliset yhdeksän tuntia - eikä muuten väsytä enää!

Herkkukahvi ja itsetehtyä manteli-rusinaraakasuklaata

SM -kilpailuissa mieheni otteli hopealle Eliten -70 kiloisten painoluokassa, mutta ei todellakaan ollut tyytyväinen suoritukseensa. Finaalissa hän tapasi tutun kilpaveljen, mutta jälleen kerran tämä kokenut kisakone vei Eliten -70kg:n SM -voiton mennessään peräti 9. kerran.

Nyt olo tuntuu todella hyvältä, kun on saanut levättyä kunnolla! On voimia tehdä muutakin kuin vain suoriutua päivistä kunnialla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.