25. marraskuuta 2014

Tunnelmallista valoa pimeimpään vuodenaikaan

Eletään vuoden pimeintä vuodenaikaa, minkä vuoksi ainakin meidän kodissamme palavat iltaisin kynttilät useammin kuin koskaan aikaisemmin. Kynttilöiden valo myös rauhoittaa väistämättä, ja mikä voisi ollakaan rentouttavampaa kuin ihastella kauniita kynttilöitä sekä nauttia kupillinen rauhoittavaa teetä pitkän päivän päätteeksi.

Viime viikkoina olen saanut nauttia tavallista enemmän sekä kynttilöiden loistosta että toinen toistaan kauniimmista somisteita, kun olen pitänyt PartyLite -kynttiläkutsuja (ei sisällä yhteistyötä ko. yrityksen kanssa).


Marraskuun kampanjassa loistavia lahjasettejä
sis. 12 tuikkivaa, 6 votiivia ja kaunis lasisomiste

Aloitin PartyLite -konsulttina muutama kuukausi sitten harrastusmielessä. Olen vuosia sitten rakastunut PartyLiten laadukkaisiin sekä ennen kaikkea kauniisiin somisteisiin sekä heidän tuoksukynttilöihinsä, minkä vuoksi päätös konsultiksi ryhtymisestä oli varsin helppo. Konsultin työ on kuitenkin minulle vain 2. harrastus, eli tiukan paikan tullen menen mieluummin painimaan kuin pitämään kutsut. Se tässä työssä on mahtavaa, että minä saan päättää oman työtahtini. Ihanaa kuitenkin saada harrastus, mikä ei tällä kertaa ole millään lailla sidoksissa liikuntaan - tasapainottaa mukavasti liikunnallista elämäntyyliä!

Mitään PartyLiten tuotteita ei myydä päivittäistavarakaupoissa vaan tuotteet ovat ostettavissa kotikutsuilta tai konsultin omasta verkkokaupasta. Minun verkkokauppaani pääset täältä. Verkkokaupan toimintaperiaate on varmasti kaikille tuttu, mutta PL:n verkkokauppa vaatii aina kirjautumisen jonkun konsultin sivujen kautta.

Verkkokaupasta löytyvät täysin samat tuotteet sekä asiakasedut kuin kotikutsuillakin, mutta näiden lisäksi verkkokaupassa on myös omia tarjouksia ja kampanjatuotteita. Verkkokauppatuotteisiin lisätään toimituskulut 5,90€. Verkossa shoppaillessa maksutapana käy luottokortti (Visa, Visa Electron, MasterCard).

Kauniit palmikkosomisteet sopivat pimeisiin syys- ja talvi-iltoihin

Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus sekä kuuden (6) kuukauden laatutakuu, mikä kattaa sekä vialliset että toimituksen aikana vaurioituneet tuotteet. Se konsultti kenen verkkokauppaan menet, saa tilauksestasi myyntipalkkion.

Viime sunnuntaina tutustuimme pienellä konsulttiporukalla uuteen tammikuussa julkaistavaan kuvastoon ja uutuustuoksuihin - ai, että mitä ihania juttuja siellä onkaan luvassa! Tällainen kynttiläfriikkihän menee aivan sekaisin. ;)

Lumottu tähtiyö -somiste ja tumma vanilja -pilarikynttilä

Kuvat © PartyLite Nordic

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.