27. marraskuuta 2014

ZIPIT - helppo pedata & huoltaa (sis. alekoodin!)

Yhteistyössä Bedit

ZIPIT -PÄIVÄPEITOT

Esikoisen siirryttyä pinnasängystä omaan lastensänkyyn, hankimme hänen sänkyynsä Beditin Zipit -päiväpeiton. Päiväpeiton toimintaidea perustuu siihen, että peiton pohjalla on ohut kangas, minkä päälle patja laitetaan. Patja ja petivaatteet jäävät peiton sisälle pussiin, kun peitto suljetaan vetoketjulla. Petivaatteet pysyvät takuulla oikeilla paikoillaan ja vuode siistinä koko päivän ajan.

Päiväpeiton värinä valkoinen tehostettuna mustalla vetoketjulla

Hävettää myöntää, mutta meidän vanhempien sängyssä ei ollut ollut päiväpeittoa moneen kuukauteen ennen kuin saimme sisältöyhteistyönä runkopatjasänkyyn soveltuvan Zipit -päiväpeiton. Runkopatjasängyn Zipit -päiväpeitossa peiton runko-osa laitetaan tiukasti sängyn reunaa vasten eikä erillistä helmalakanaa tarvita, koska Zipit suojaa sängyn rungon niin lialta kuin katseiltakin.

Laiskan sängynpetaajan pelastus - vetoketju!

VALMISTUS

Zipit -päiväpeitot valmistetaan tilauksesta sinun antamiesi mittojen ja toiveiden (mm. väri) mukaan. Sinun tulee lisätä patjan ja petauspatjan yhteenlaskettun korkeuteen n. 2-3cm, niin saat sinun tarpeisiisi sopivan peiton korkeuden. Myös tyyny mahtuu peiton sisään näillä mitoilla!

Peiton kansi voidaan irroittaa runko-osasta kokonaan irti, jolloin se on helppo pestä tai vaihtaa uuteen. Vaihtokansia löytyy Beditin nettisivuilta MUUT ZIPIT -TUOTTEET -kategoriasta.


Sängyn petaaminen ei ole ollut ikinä näin helppoa

Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa, mutta sekä kankaat että vetoketjut valmistetaan Suomen ulkopuolella. Zipit -päiväpeitot valmistetaan tikkikankaasta, jonka pinta on puuvilla-polyesterisekoitusta. Polyesteri lisää puuvillan kestävyyttä ja estää peiton kutistumisen pesussa. Pinnan alla on polyesterivanu ja pohjalla puuvilla-polyesterisekoitekangas. Zipit -päiväpeitto voidaan valmistaa myös sinun omasta kankaastasi - lue lisää täältä!

Lapsiperheessä, kun kotityöt eivät tekemällä lopu, tämä on todellinen hittituote. Päiväpeitot maksavat tavanomaista päiväpeittoa enemmän, mutta omaan kokemukseeni perustuen, ne ovat todella laadukkaita. Vetoketjullakin on kahden vuoden toimintatakuu! Zipit -päiväpeitto pelastaa kiireisetkin aamut ja jopa 2½ -vuotias osaa pedata oman sänkynsä äidin pienellä avustuksella.

PESUOHJE

30 asteen konepesu, 2 pisteen silitys, kevyt rumpukuivaus sallittu

Bedit antaa blogini lukijoille 10% alekoodin, ellujumppaa, mikä on käytössä heidän verkkokaupassaan. Koodi on voimassa 3.12.2014 asti. Jos mielit saada tilauksesi pukin konttiin, tee tilauksesi viimeistään 7.12. Kaikkien tuotteiden toimitusaika on tällä hetkellä 2-3 viikkoa, koska ne tehdään vasta tilauksen saapuessa.

Verkkokauppaan pääset tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.