3. joulukuuta 2014

¡Hola, amigos!

Viime viikonlopun alkaessa matkustimme koko perheen voimin hyvien ystäviemme/ treenikavereidemme Emilian sekä Santerin luokse Benalmádenaan Espanjaan. Jännitin matkustamista, koska tämä oli meidän molemmille lapsille ensimmäinen kerta lentokoneessa, mutta kaikki menikin paremmin kuin osasin edes odottaa. Kuopus nukahti ennen nousua eikä esikoinenkaan välittänyt koneen pitämistä äänistä tai muustakaan - puolessavälissä matkaa hänkin lopulta nukahti.

Olimme vuokranneet auton etukäteen, minkä saimme noudettua heti lentokentältä. Autossa piti olla navigaattori, tai olikin, mutta se ei ollut yhteistyökykyinen. Onneksi tästäkin kommelluksesta selvittiin, vaikka hermot olivat tiukilla niin aikuisilla kuin lapsillakin.

Viikonlopun aikana ehdimme käydä ostoksilla läheisessä ostoskeskuksessa sekä tutustua Mijaksen kaupunkiin ja siellä sijaitsevaan härkätaisteluareenaan.

Lauantai-iltana söimme Wok nimisessä ravintolassa, mikä sai minulta täydet pisteet. Ravintolan idea oli, että sait itse valita kaiken, mitä syöt! Valittavana oli tuoreita vihanneksia sekä hedelmiä, erilaisia mereneläviä, lihaa, kanaa, kalaa. Kun olit valinnut mieleisesi annoksen, veit raaka-aineet kokille avokeittiöön, joka valmisti sinulle niistä herkullisen annoksen haluamallasi tavalla. Herkullista sekä ennen kaikkea terveellistä, lukuunottamatta jälkiruokapöytää!

Näkymä Mijaksesta
Punaviini maistuu erityisen hyvältä terassilla auringonpaisteessa nautittuna

Olen myös kertaalleen päässyt treenaamaan RGA (Roger Gracie Academy) Malagan riveissä. Treenit menivät suhteellisen hyvin, vaikka opetus tapahtui espanjan kielellä enkä minä ymmärrä siitä sanaakaan, mutta onneksi minulla on vielä silmät päässä. Englanninkielentaito ei tosiaan ole itsestäänselvyys täälläpäin!Tänä iltana olisi tarkoitus mennä taas treenaamaan, ettei tässä pääse laiskistumaan, vaikka lomalla ollaankin. Loppuviikosta treenataan ainakin, koska salille saapuvat niin itse Clark Gracie kuin DJ Jacksonkin -aika siistiä etten sanoisi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.