1. joulukuuta 2014

Parempaa unta

Yhteistyössä Four Sigma Foods

Four Sigma Foods (FSF) on suomalaisten Englantiin vuonna 2012 perustama terveysalan yritys, mikä on erikoistunut erilaisiin superfoodeihin, lääkinnällisiin sieniin sekä adaptogeenisiin yrtteihin. Vieraillessani I love me -messuilla sain heiltä testattavaksi kolme erilaista tuotetta.

Parempaa unta metsästäen

Ensimmäisenä päätin kokeilla heidän Instant Reishiä.


tuplauutettu Reishi (Ganoderma lucidum, suom. lakkakääpä), tähtianis, minttu, lakritsinjuuri, stevia. Lakkakääpää 30% painosta eli 20 g/ pkt
Kerrotaan, että lakkakäävästä on enemmän tutkimustietoa kuin mistään muusta sienestä. Yli 2 000 tieteellistä tutkimusta osoittavat lakkakäävän terveyttä edistävät ominaisuudet. Lakkakääpä suojaa kehoa rasitukselta. Lakkakääpä omaa sekä immuuni- että hormonitoimintaa tukevia ominaisuuksia → pysyt terveenä ja pidät luonnollisen homeostaasin tasapainossa.

Ennen Instant Reishin kokeilemista tutustuin vielä FSF:n nettisivuihin, missä kerrottiin, että lakkakääpä auttaa nukkumaan paremmin sekä vähentää stressiä ja pakottaa rauhoittumaan. Vauvaikäisen lapsen äitinä yöunet ovat katkonaisia, minkä vuoksi tämä tuote on kuin minulle, tai meille kaikille äideille, tehty - mutta toimiiko se?

Stressistä eroon lakkakäävällä

Päätin kokeilla Instant Reishiä, kun molemmat lapset olivat isovanhempiensa luona yökylässä, koska silloin tiesin, ettei minun tarvitsisi herätä yöllä syötämään kuopusta. Sekoitin pakkauksessa olevan pussin sisällön kuumaan veteen. Tuoksu oli mielestäni erikoinen, mutta mieto - hörppäsin varovasti. Ensivaikutelma tuotteen mausta oli valehtelematta aivan kamala: "Hyi hel**tti!", ajattelin. Join kuitenkin mukin tyhjäksi ja pudistin päätäni epäuskoisesti.

Seuraavat muistikuvani ovat seuraavalta aamulta, kun heräsin ilman herätyskelloa, levänneenä, hyvinvoivana. Olin nukkunut kuin karhunpoikanen enkä rehellisesti sanottuna muista milloin viimeksi olisin nukkunut niin hyvin. Olen nauttinut Instant Reishiä aina, kun olen tiennyt, ettei minun tarvitse herätä tulevana yönä kuopuksen kanssa tai, kun olen ollut työvuorossa (teen äitiyslomallakin satunnaisesti ilta-/ viikonlopun yövuoroja). Usein työvuoron päätyttyä aamuyön pikkutunneilla, minulla on ollut vaikeuksia rauhoittua ja nukahtaa, saatika nukkua levollisesti, mutta tämä tuote on tehnyt siitäkin helpompaa.

Instant Reishin makuun myös tottuu, vaikka aluksi kuvittelin kokeiluni kaatuvan siihen, etten saa juotua juomaa sen epämiellyttävän maun vuoksi. Nykyään maku on ei aiheuta irvistyksiä tai muitakaan puistatuksia kehossani vaan on oikeastaan aika hyvä.

Tämä tuote on todella myyntipuheidensa veroinen - kiitos Four Sigma Foods! 

Seuraavissa FSF:n merkinnöissä esittelen teille vielä kaksi muuta testattavaksi saamaani tuotetta: Mind Herbsin & Xoco Redin - nämä tuotteet lupaavat käyttäjälleen lisä-energiaa sekä -boostia päivään!

2 kommenttia:

 1. Toi on kierol taval hyvää :) juomaa katsoessa ja juodessa on kyllä äimänä :D hauska tuttavuus!!

  Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Tää on mun uusin luottotuote. :-)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.