31. joulukuuta 2014

Tervetuloa vuosi 2015

Viime vuoden tapaan aion kertoa teille, mitä tulevaisuudensuunnitelmiini kuuluu alkavana vuonna. Edellisen Tervetuloa vuosi 2014 -merkinnän pääset lukemaan täältä!

Vuosi sitten lupasin, etten aio laihduttaa, lopettaa alkoholinkäyttöä tai aloittaa herkkulakkoa vaan opettelisin olemaan armollisempi itseäni kohtaan. Omasta mielestäni olen onnistunut pitämään lupauksestani melko hyvin kiinni. Olen mm. opetellut olemaan kiitollinen kaikista upeista asioista sekä ihmisistä, mitä olen saanut ympärilleni.
Uudet tavoitteeni liittyvät niin hyvinvointiin, työhön kuin perhe-elämäänkin. Äitiyslomani päättyy maaliskuun alussa, mutta vielä tuolloin en ole palaamassa täysipäiväisesti työelämään vaan siirryn hoitovapaalle. Hoitovapaalla aion olla näillä näkymin heinäkuun loppuun asti.

Lapset ovat prioriteettilistallani ykkösenä, mutta hyvinvointiin, eli liikuntaan sekä ruokavalioon liittyvät tavoitteet eivät unohdu tästäkään huolimatta. Tavoitteenani nousta uudestaan kilpatatamille BJJ:ssa, mutta toistaiseksi ilman painoluokkaurheilun asettamia vaatimuksia - tulen ilmoittautumaan siihen painoluokkaan, mihin ilmoittautumishetkellä satun sopimaan! Kilpailutauon päättää joukkue SM -kilpailut helmikuussa, mihin seuramme naiset saavat pitkästä aikaa oman värivöisten täysilukuisen joukkueen.

Kulunut vuosi on ollut kokonaisuudessaan hyvä, vaikka myös luonnollisia vastoinkäymisiäkin on ollut. Olen kiitollinen, että olen lopulta toipunut ylirasituksesta - ilman Optimal Performancelta saamaani valmennusta en tuskin olisi tällä hetkellä näin onnellisessa asemassa. Joni -valkku on vastasi minun voimaharjoitteluohjelmistani myös raskauden aikana ja valmennussuhteemme tulee jatkumaan edelleen. Myös Sanna -valkun kanssa aloitamme tutkimaan kehoni hyvinvointia tarkemmin mm. BioSignature -mittauksilla (raskausaikana en luonnollisestikaan käynyt mittauksissa).

Jatkoin sponsorisopimusta Solgar Nordicin kanssa, mistä olen edelleen todella otettu. Sekä heidän vitamiineilla että lisäravinteilla on ollut suuri vaikutus hyvinvointiini. Suosikkituotteistani tulen kertomaan teille enemmän alkuvuoden merkinnöissäni, eli yhteistyö Solgar Nordicin kanssa tulee jatkumaan myös ensi vuonna!

Toukokuussa perheemme esikoinen täytti 2 vuotta, mikä oli minulle todella merkittävä päivä. On kliseistä sanoa, että aika on kulunut nopeasti, mutta tämä taitaa olla valitettava totuus lapsiperheissä. Tuolloin sain vielä keskittyä täysillä esikoistyttäreeni ennen kuin perheemme pääluku kasvoi yhdellä, kun kuopuksemme syntyi täsmällisesti laskettunapäivänä. Sekä kesä että syksy kuluivat tiiviisti perheen kuopukseen keskittyen, mutta vähitellen rutiinit ovat alkaneet löytyä eikä elämä kahden lapsen äitinä ole hassumpaa.

Elokuussa minut graduoitiin siniselle vyölle brasilialaisessa jujutsussa, mitä en osannut odottaa yhtään. En voi sanoin kuvailla kuinka hyvältä tuo tuntui - kyyneleiltä ei voinut välttyä, kun uusi vyö sidottiin lanteilleni! Kiitos luottamuksesta ja hyvästä valmennuksesta Raimo Posti, Severi Nenonen & Emilia Tuukkanen.


Positiivisella sykkeellä kohti vuotta 2015! ;)

2 kommenttia:

  1. Onnea uuteen blogivuoteen! Sun kirjoituksista jää aina positiivinen mieli ja näytät suorastaan hehkuvan nykyään :) Terveisin pitkäaikainen anonyymilukija :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! Tämä piristi minua todella paljon. :-)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.