25. tammikuuta 2015

Paremman treeniviikon puutteessa

Tällä viikolla sain uuden voimaharjoitteluohjelman Joni -valkulta, mitä pääsin testaamaan ensimmäisen kerran tänä aamuna. Ainakin ensimmäinen treenipäivä oli taattua laatua eikä treenin jälkeen tarvinut miettiä meniköhän se treeni nyt perille vai ei.

Kuluneella viikolla en ole päässyt kuin yksiin BJJ -treeneihin enkä ole lenkillekään ennättänyt kuin kerran. Osasyynä on ollut puhdas laiskuus eikä brassitreenit ole syystä tai toisesta houkutelleet. Olemme myös tällä viikolla vieroittaneet kuopustamme yösyötöistä, mikä on omalta osaltaan lisännyt univelkani määrää enkä taas toisaalta ole kokenut viisaaksi ratkaisuksi lähteä treenaamaan valmiiksi väsyneenä. Juoksutreenit ovat kuitenkin ottaneet tuulta purjeisiin, sillä olen lupautunut mm. toukokuussa Likkojen lenkille Tampereelle ja kesäkuussa Helsinki Half Marathonille Helsinkiin.

Äidin & tyttären (2v 8kk) annokset

Vatsani ei ole ollut kuluneella viikolla kipeä, mutta täysin oireeton se ei valitettavasti ole vieläkään. Noin pari viikkoa olen syönyt pääasiassa kasvisruokia, mikä on vaikuttanut olooni pelkästään positiivisesti. Yhtenä päivänä tein uunilohta eikä vatsani ainakaan toistaiseksi ole ottanut siitä itseensä.

Tekemäni kasvisruoat ovat maistuneet koko perheelle, minkä ansiosta kasvisruokia tulee olemaan tästä lähtien ruokavaliossamme viikottain. Seuraavaksi tarkoituksenani on valmistaa kasvispihvit hyödyntäen mm. kesäkurpitsa- sekä porkkanaraastetta pääraaka-aineena - resepti tulossa blogiin!

Perus mutsi

Ensi viikolla matkustan pitkästä aikaa Tampereelle treenaamaan yhdessä Joni -valkun kanssa. Mahtavaa päästä treenaamaan kunnolla valvovien silmien alle sekä vaihtamaan kuulumisia face to face.

Toivottavasti ensi viikko olisi parempi liikunnan suhteen - rentouttavaa sunnuntaipäivän jatkoa lukijoilleni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.