7. tammikuuta 2015

Uusi vuosi korkattu

Vuosi vaihtui hyvässä seurassa erinomaisesta ruoasta nauttien, mutta nuoruuden uudenvuodenbileet ovat vain kaukainen muisto. Hyvä niin, koska uudenvuodenpäivänä pääsin treenaamaan eikä ollut syytä halata posliinipyttyä tai kärsiä muuten vetämättömästä olosta.

Kohti uutta, parempaa, vuotta

Vuodenvaihteessa BJJ -treenit eivät kuitenkaan kulkeneet ertyisen hyvin, koska kroppaa särki eikä painiminen tuntunut hyvältä. Nopeatempoisempi suoritus sai sykkeet ylös sekä hengityksen lähestulkoon salpaantumaan. Ei auttanut muu kuin pitää pari päivää totaalilepoa, ettei mahdollinen tauti iskisi päälle pahemmin.

Viime viikkoina pääpaino on ollut selkeästi lajiharjoittelussa. Joni -valkku on parhaillaan päivittämässä uutta voimaharjoitteluohjelmaa, minkä pitäisi lisätä tekemisen meininkiä entisestään. Toistaiseksi käytössä oleva ohjelmani tehtiin minulle synnytyksestä toivuttuani eikä se enää aja tavotteitani samalla tavalla kuin syksyllä.

Raskaan painoharjoittelun avulla minun tulisi saada lisää voimaa, mikä edesauttaisi minua lajiharjoittelussani - huomaan olevani huomattavasti heikompi voimallisesti kuin monet muut. Voimalla ei tietenkään voiteta ketään, mutta ei siitä haittaakaan ole.

Päivitin blogin etusivun yläpalkkiin kuluvan vuoden kilpailukalenterin. Tulen lisäämään tuonne minua kiinnostavia kilpailuita, mihin mahdollisuuden tullen aion osallistua. Joukkueiden SM -kilpailut ovat helmikuussa, mitkä ovatkin ensimmäiset kilpailuni, mitkä päättävät pitkän kilpailutauon. Tavoitteena on päästä kilpailemaan mahdollisimman useissa kilpailuissa.

Terra Novalta tuotteita testattavaksi

Viime viikolla sain Terra Novalta testattavaksi kolme heidän tuotettaan: Life Drink, mitä olen aikaisemmikin kokeillut, Easy Iron -rautavalmisteen sekä Green Purity -jauheen, joka on erinomainen keino aloittaa kehon puhdistaminen kuona-aineista, raskasmetalleista ja ympäristömyrkyistä. Samalla se vahvistaa kehon omia luonnollisia puhdistus- ja puolustusmekanismeja - mielenkiintoista nähdä kuinka tuote vaikuttaa käytännössä! Näistä tuotteista tulossa ehdottomasti lisää, kunnes olen käyttänyt niitä pidemmän aikaa ruokavalioni tukena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.