19. maaliskuuta 2015

Voimaa kahvista (sis. alekoodin)

Yhteistyössä Warrior Coffee

Olen yrittänyt vähentää kahvinkulutustani panostamalla laadukkaaseen kahviin. Vai mitä luulette onko pannullinen tai kaksi enää terveyttä edistävää - tuskin. Suomalaiset ovat kahvin suurkuluttajia, mutta suurin osa nappaa kaupasta sen taloudellisimman vaihtoehdon. Kahvi on kuitenkin yksi eniten torjunta-aineita sisältävistä viljelykasveista, minkä vuoksi laadukkaampi tai luomulaatuinen kahvi olisi huomattavasti parempi vaihtoehto.

Laadukas kahvi maistuu pehmeämmältä eikä siinä ole kahville ns. tyypillistä kitkerää sivumakua. Hyvä kahvi on myös vatsaystävällinen.Mutta mitä sitten on Power Coffee, mistä pintapuolisesti kerroinkin edellisessä kahvipostauksessani.

POWER COFFEE
- 1-2 kupillista Warrior Coffee ta
- 1-3 ruokalusikallista suolatonta voita tai gheeta
- 1-2 ruokalusikallista MCT - tai kylmäpuristettua kookosöljyä
- sekoittamiseen tarvitset Warrior Coffeen vaahdottimen tai vaihtoehtoisesti blenderin


Voita kahviin? Voimakahvin tarkoituksena on pitää nälkää loitolla sekä antaa aivoille rasvaa energianlähteeksi. Jotkut voivat korvata aamiaisen kupillisella voimakahvia, mutta itse en suosi tällaista vaihtoehtoa. Omalla kohdallani voimakahvi on toiminut erinomaisena starttina aamuun lasten kanssa. Lasten aamutoimet vievät aikaa, minkä vuoksi oma aamiaisen syöntini venyy useammalla tunnilla heräämisestä. Kupillinen Power Coffeeta valmistuu kuitenkin samalla kuin keitän aamupuuroa lapsille eikä näin ollen nälkäkiukku pääse iskemään kesken aamutoimien.

Kahviin sekoitettu rasva tekee siitä samettisen pehmeää. Herkutellessani lisään vielä vaniljaa, ceylonin kanelia tai raakakaakaota.

Olen myös ottanut tavakseni nauttia samettisesta Power Coffeesta ennen treeniä. Jo kupillinen pelkkää kahvia piristää ennen treeniä sekä antaa lisää tehoa. Kahvin sisältämä kofeiini vapauttaa vereen rasvahappoja, joita elimistö käyttää polttoaineenaan säästäen siten hiilareita ja parantaen kestävyyttä. Astetta raffimpaa settiä on taas luvassa Power Coffeen muodossa!

Kuten varmasti moni tietää, kahvista saa kofeiinia, mikä vaikuttaa keskushermostoomme piristävästi. Kahvilla on myös muita terveyshyötyjä:

- antioksidanttien lähde
- tekee hyvää maksalle
- vaikuttaa treenituloksiin
- taistelee 2. tyypin diabetesta vastaan
- kahvin tuoksu rentouttaa

Seuraava ainesosa eli voi, ei saa olla mitä tahansa voita, vaan suolatonta voita (koska se on valmistettu ruohoruokitun lehmän maidosta). Siinä sanotaan muun muassa olevan paras rasvahappokoostumus ja lisäksi K-vitamiinia.

Kolmas ainesosa, eli MCT -öljy. MCT tulee sanoista medium chain triglycerides, eli se sisältää keskipitkiä rasvahappoketjuja. Markkinoilla oleva MCT-öljy voi sisältää kookos- ja palmuöljyä, osa öljyistä pelkkää kookosta. MCT-öljyn kerrotaan polttavan rasvaa, nopeuttavan aineenvaihduntaa, parantavan suorituskykyä sekä vähentävän väsymystä.Ennen treeniä en halua syödä mielellään mitään, mutta energiaa pitäisi kuitenkin saada. Power Coffee on vaikuttanut positiivisesti treeniboosterina, minkä vuoksi tulen pitämään tämän ruokavaliossani tulevaisuudessakin. Jaksan treenata täydellä teholla eikä vatsa murise heti treenin päätyttyä. Kerrassaan mahtava tuote!

Jotta sinäkin tulet vakuuttuneeksi Warrior Coffeen laadukkaista kahveista & pääset valmistamaan omat voimakahvisi, Warrior Coffee tarjoaa kaikille blogini lukijoille -15% alennuksen heidän verkkokaupassaan. Saat alennuksen syöttämällä koodin ELLUJUMPPAA1 . Koodi syötetään ostoskorissa kohdan check out jälkeen (Have a discount code? Click here to enter it). Koodi on voimassa 31. maaliskuuta asti.

Lähde: Huffington Post

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.