15. huhtikuuta 2015

3 yötä Finnish Openeihin

Maaliskuussa kilpailin ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen joukkueiden SM-kilpailuissa Turussa. Sain vastaani purppuravöisen Senka Drobackin. Ottelun kulussa ei ollut kahta sanaa, kun huomattavasti kokeneempi sekä fyysisempi Senka päätti ottelun lopulta lievekuristuksella side controllista. Parhaani mukaan yritin päästä pois sidesta, mutta siihen eivät minun rahkeeni valitettavasti riittäneet.

Ottelun päätyttyä olin todella pettynyt suoritukseeni, mutta samanaikaisesti olin onnellinen siitä, että olin lähtenyt kilpailemaan. Senka oli selkeästi taitavampi, mutta se ei lannistanut minua enää alun pettymyksestä selviydyttyäni.

Joukkueiden SM -kilpailuissa naiset on jaettu kahteen eri sarjaan: valko- ja värivöisiin eikä painoluokkia ole. Tämä sen vuoksi, koska muuten meistä suomalaisista naisista ei saataisi tarvittavia joukkueita. Värivöisillä naisilla peli on brutaalia, koska vastaasi voi tulla esimerkiksi mustavöisten maailmanmestari Venla.

Lauantaina on vuorossa BJJ Finnish Openit Espoossa. Valmistautuminen ei ole ollut yhtä hyvää, mitä olisin toivonut, mutta näillä mennään. Jännittää en vielä osaa, mutta uskon, että viimeistään lauantaiaamuna alkaa puntti tutista.

Kilpailuiden jälkeen lähdemme koko perheen voimin viettämään lomaviikkoa Pyhätunturille, minkä jälkeen aloitan crossfitin On Ramp -kurssin (oppiakseni painonnostotekniikoita: rinnalleveto, tempaus yms.) sekä tavoitteellisemman lajiharjoittelun kohti loppuvuoden SM -kilpailuita.

En metsästä kultamitaleita vaan pyrin olemaan parempi, mitä olin eilen.

2 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.