7. syyskuuta 2015

Viimeisen kerran

Edellisestä merkinnästäni on vierähtänyt tovi, koska mm. työelämään palaaminen on ottanut voimille enemmän kuin osasin kuvitella. Vuorotyön sekä kaksilapsisen perheen arkielämän pyörittäminen ei ole maailman helpoin case - ei ainakaan minulle.

Minusta on myös pitkään, ehkä useamman kuukauden, tuntunut todella tekopyhältä pitää treeniblogia. Aloitin tämän blogin kertoakseni matkastani BJJ -kilpailijaksi ja urheilullisesta elämäntavastani. Aktiivinen elämäntapa tai brasilialainen jujutsu eivät ole kadonneet mihinkään, mutta tavoitteet ovat muuttuneet suurten elämänmuutoksien myötä. Toistaiseksi en mm. aio kilpailla ennen kuin olen saanut harjoitella säännöllisesti riittävän pitkään. Muun muassa tämän vuoksi koen, että tällä blogilla ei ole enää tulevaisuutta.

En kuitenkaan ole lopettamassa bloggaamista vaan siirryn eteenpäin uuden blogin muodossa. Tervetuloa seuraamaan Café au Mama -blogia! Café au Mamassa harrastetaan edelleen aktiivisesti liikuntaa ja samat arvot ovat tärkeitä, mitkä aikaisemminkin, mutta blogista löytyy myös muuta, sitä lifestyleä niin kuin trendikkäästi sanottuna.

Café au Mamassa seikkaillaan kaksilapsisen perheen elämässä, harrastetaan intohimoisesti liikuntaa, haaveillaan maaseudulle muuttamisesta, juodaan punaviiniä ja innostutaan milloin mistäkin. Toivottavasti jatkat lukijanani uudessa osoitteessa!

PS. Tämä blogi jää toistaiseksi julkiseksi eikä katoa bittiavatuuteen, mutta kommentointi mahdollisuuden tulen poistamaan syyskuun loppuun mennessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.